Jelentés: Az Ön böngészője nem engedélyezi a cookie fájlok használatát. A vásárláshoz mindenképpen szükség van erre a funkcióra. Módosítsa a böngésző beállításait!

DESIGN A FÜRDŐSZOBÁBAN! Az Adria Fürdőszoba Szalon a legnagyobb szaniter márkák termékeit kínálja kedvezményes áron. Válogathat webáruházunk akciós termékei között, vagy megrendelheti a gyártók bármely más termékét is, kérjen ajánlatot!

Több termék vásárlása esetén lehetőség van személyes konzultációra, fürdőszoba tervezésre is, valamint egyedi árajánlatot is kérhet, mivel nagyobb megrendelésekre extra kedvezményeket adunk. A teljes körű szolgáltatást igénylők részére a kivitelezési munkálatokat képzett szakemberekkel végezzük el.

Szállítási díj a csomag méretétől és súlyától függően:
Bp. és közvetlen környező települések: 3.000.- - 10.000.- Ft
Vidék: Futárral súly és méret függvénye
Személyes átvétel: ingyenes

Megrendeléshez mindössze 20% előleget kérünk az e-mailben megküldött rendelés visszaigazolás alapján (átutalással vagy készpénzben telephelyünkön), a vételár fennmaradó részét személyes átvétel esetén kiegyenlítheti átvételkor készpénzben. Így Ön csak akkor fizet az áruért, mikor azt át is tudja venni!

FONTOS INFORMÁCIÓ

Webáruházunkon keresztül jelenleg nem tudunk megrendelést fogadni - csak e-mailben árajánlatot követően - mivel az áruházban az árak jelenleg frissítés alatt álnak. Kérjük hogy az áruházon keresztül NE adjanak le rendelést!
A Forint/Euro árfolyam jelentős emelkedése és a januári áremelések miatt a termékek ára változik, igyekszünk árainkat folyamatosan frissíteni. Az aktuális napi árakról telefonon vagy e-mailen kérésre küldünk tájékoztatást!KategóriákCsaptelepek

Hidromasszázs kádak

Medence

Mosdó - Bútor

Kiegészítők

WC - Bidé

Fürdőkád

Zuhanykabin - zuhanytálca

Hidromasszázs - Gőzkabin

Hidromasszázs panelek