Jelentés: Az Ön böngészője nem engedélyezi a cookie fájlok használatát. A vásárláshoz mindenképpen szükség van erre a funkcióra. Módosítsa a böngésző beállításait!

DESIGN A FÜRDŐSZOBÁBAN! Az Adria Fürdőszoba Szalon a legnagyobb szaniter márkák termékeit kínálja kedvezményes áron. Válogathat webáruházunk közel 1000 akciós terméke között, vagy megrendelheti a gyártók bármely más termékét is, kérjen ajánlatot!

Több termék vásárlása esetén lehetőség van személyes konzultációra, fürdőszoba tervezésre is, valamint egyedi árajánlatot is kérhet, mivel nagyobb megrendelésekre extra kedvezményeket adunk. A teljes körű szolgáltatást igénylők részére a kivitelezési munkálatokat képzett szakemberekkel végezzük el.

Szállítási díj a csomag méretétől és súlyától függően:
Bp. és közvetlen környező települések: 3.000.- - 7.000.- Ft
Vidék: Futárral súly és méret függvénye
Személyes átvétel: ingyenes

Megrendeléshez mindössze 20% előleget kérünk az e-mailben megküldött rendelés visszaigazolás alapján (átutalással vagy készpénzben telephelyünkön), a vételár fennmaradó részét személyes átvétel esetén kiegyenlítheti átvételkor készpénzben. Így Ön csak akkor fizet az áruért, mikor azt át is tudja venni!

FONTOS INFORMÁCIÓ
A Forint/Euro árfolyam jelentős emelkedése miatt a termékek ára változik, igyekszünk árainkat folyamatosan frissíteni. Az aktuális napi árakról telefonon vagy e-mailen kérésre küldünk tájékoztatást!KategóriákCsaptelepek

Hidromasszázs kádak

Medence

Mosdó - Bútor

Kiegészítők

WC - Bidé

Fürdőkád

Zuhanykabin - zuhanytálca

Hidromasszázs - Gőzkabin

Hidromasszázs panelek