Termékeink

Egyedi méretű zuhany

Egyedi méretre gyártott zuhanykabin ajtók, helyszíni felméréssel, kiszállítással, felszereléssel, választható csúcsminőségű német zsanérokkal: nettó ÁRAK:

Fix részre záródó nyíló ajtó:

DORMA BO460: 370.000.- Ft

DORMA BF134:
330.000.-Ft
BOHLE PlanCube: 245.000.-Ft

BOHLE Granada:

AKCIÓ 215.000.-Ft


Nyíló ajtó:

DORMA BO460: 350.000.- Ft

DORMA BF134:
310.000.-Ft
BOHLE PlanCube: 215.000.-Ft
BOHLE Granada: AKCIÓ 190.000.-Ft
 

Egyedi zuhanykabin

Egyedi zuhanykabin
 

FLOAT SPA - lebegő kabin - flooting

FLOAT SPA - lebegő kabin - flooting

Float

Szeretnénk figyelmébe ajánlani a Float SPA lebegőkabint, mely  jelenleg a piacon kapható legmodernebb wellness szolgáltatás, mely a  súlytalan lebegés élményét nyújtja használójának. A lebegés alapját a float tartályban lévő magas sókoncentrátumú víz képezi, melynek köszönhetően a test a vízfelszínen lebeg. Lebegőkabinunk rendkívül gazdaságos üzemeltetésű és a maximális higiéniai feltételeknek megfelel. Exkluzív megjelenésével és kialakításával számos vevőnket és vendégünket meggyőzte.

A lebegésterápia hasonló előnyökkel jár, mint a relaxációs tréning, a hipnózis, meditáció, jóga vagy masszázs- mind pszichológiai, mind fizikai hatásait illetően - most a városi életforma keretein belül exkluzív körülmények között vehető igénybe. A lebegésben rejlő lehetőségeket kiválóan kiaknázhatják olyan vállalkozásoknál, ahol a szolgáltatás célja a prémium színvonalú testi-lelki harmónia megteremtése .

Szeretnénk, hogy a gyógyító luxus ezen formája minél több helyen elérhető legyen, ezért ha úgy gondolja, hogy az Ön  szépségszalonjának, wellness centrumának vagy szállodájának szolgáltatási közül sem hiányozhat egy modern, figyelemfelkeltő termék,bővebb információkért forduljon hozzánk bizalommal!

Kérjük, egy előre egyeztetett időpontban (Tel: +36 20 960 1237) engedje meg, hogy meglátogassuk Önt és bemutathassunk termékünket, amely valóban  a jelenleg kapható legfejlettebb lebegésterápiára gyártott kabin/szoba!

Float kabin

floating

 

TEFLON SYSTEM HIDROMASSZÁZS RENDSZER - 100% HIGIÉNIA

ADRIA TEFLON SYSTEM 100%-os higiéniát és tisztán tarthatóságot biztosító hidromasszázs rendszer, melyet az Ön által választott akril fürdőkádba építünk.

 

Magas minőségű, különleges teflonos csőrendszerrel, erős szivattyúval szerelt hidromasszázs rendszerünk az összes jelenleg itthon kapható - árban hasonló - rendszernél többet nyújt:

 

Higiénia: Teflon System csőrendszer

A hagyományos csőrendszerrel szerelt hidromasszázs kádakkal ellentétben a teflon bevonatú csőrendszer belső felületén a szennyeződések és a baktériumok nem tudnak megtelepedni. Mivel a csövek átlátszóak, könnyen ellenőrizhető azok tisztasága. A teflonos csövekkel szerelt hidromasszázs rendszerek karbantartása sokkal kevesebb munkát igényel, jóval ritkábban kell tisztítani, és sokkal higiénikusabbak. Ez a típusú csőrendszer a drága beépített fertőtlenítő rendszert hivatott kiváltani. Minden hidromasszázs kádat kell tisztítani. A tisztítás történhet beépített fertőtlenítő rendszerrel, vagy manuálisan. A manuális tisztítás során fel kell tölteni a kádat vízzel, beletenni a tisztítószert és járatni a rendszert kb. 15 percig, hogy a tisztítószeres víz lemossa a csövekről a lerakódásokat. Ezt a karbantartást hagyományos csőrendszerrel szerelt kádak esetén havonta ajánlott megtenni, míg a teflonos csőrendszer esetén elég 3-4 havonta is átmosni a kádat, és rövidebb idő is elég a kitisztításhoz. Ezzel vizet, energiát, tisztítószert és időt lehet megspórolni.

 

Masszázs hatékonyság: 1500W szivattyú

A rendszer - a teflonos csövek kivételével - teljes egészében az osztrák Koller cég termékeiből épül fel, mely tartalmaz egy nagy teljesítményű 1500W-os szivattyút. A szivattyú keringeti a kádban lévő vizet. A szivattyú teljesítménye meghatározza, hogy milyen erővel lép ki a hidromasszázs fúvókákon keresztül a víz, vagyis hogy milyen erősen fog masszírozni a rendszer. Nagyobb méretű kádakban például kisebb teljesítményű szivattyúk csak nehézkesen forgatják a vizet, valódi masszírozó hatást nem tudnak kifejteni. A nagy teljesítményű szivattyú és a kádban ideálisan elrendezett hidromasszázs jetek biztosítják az élvezetes masszázst a kádban. A hidromasszázs jeteket úgy helyezzük el a kádban, hogy minden irányból érezhető - élvezhető legyen:

  • a kád oldalában elhelyezett fúvókák a kádban lévő vizet hivatottak keringetni, a víztömeget kell megforgatniuk,

  • a masszázs lényege, a hátmasszázs a hátnál elhelyezett több kisméretű jetből áll, melyek több kis ponton közvetlenül érintkezve masszírozzák a hátat,

  • a lábnál elhelyezett fúvókák a talpmasszázst végzik, de ha a kád formája engedi, hogy fordítva bele lehessen ülni, akkor rövidebb intenzív hátmasszázsként is funkcionál

  • az alsó levegő rendszerrel szerelt kádakban a vízmasszázs kiegészül a levegő masszázzsal, mely a komplexitás élményét növeli, és nem a masszírozó hatásra helyezi a hangsúlyt, hanem kiegészíti azt, az alulról feltörő melegített levegő buborékok simogató, pezsgő érzésével.

 

Megbízhatóság: Osztrák alapanyagok

A rendszer minden eleme osztrák, a Koller gyár terméke. Az egyes alkatrészek alapanyagának jó minősége szavatolja a rendszer hosszú élettartamát. A teflonos csőrendszer különleges illesztései révén kiküszöbölhető a ragasztott hidromasszázs kádaknál leggyakrabban előforduló meghibásodás, a ragasztások mentén jelentkező csöpögés ill. szivárgás, folyás. Ha a szállítás, raktározás vagy szerelés során megsérülne egy cső, az könnyen és gyorsan cserélhető.

 

ÁRAK:

 

Hidromasszázs kád ára = választott kádtest ára

    + előlap ára (ajánlott)

    + választott Adria Teflon System hidromasszázs rendszer ára

    + Extrák (opció)

 

Adria Teflon System hidromasszázs rendszer 6+6+10 jet Manuális indítással: 250.000.- + ÁFA

(nem tartalmazza a kádtest árát)

 

Adria Teflon System hidromasszázs rendszer 6+6+10 jet Elektronikus vezérléssel : 320.000.- + ÁFA

(nem tartalmazza a kádtest árát)

 

Extrák:

Beépített világítás: 29.000.- Ft

Vízeséses befolyó a kád peremére fúrva: 40.000.- Ft

 

Beüzemelés: 24.000.- Ft

 

Felszereltség:

 

Adria Teflon System hidromasszázs rendszer 6+6+10 jet Manuális indítással:

Víz rendszer:

2 db turbó önürítős masszázsfúvóka a talphoz

2-2 db speciális önürítős masszázsfúvóka a derékhoz

6 db mikrofúvóka a hátmasszázshoz

1,500 KW-os, halk járású szivattyú

manuális indítógomb vízhez

Levegő rendszer:

10 db levegőfúvóka a kád aljában

700 W-os kompresszor, 200 W fűtéssel

manuális indítógomb levegőhöz

 

Adria Teflon System hidromasszázs rendszer 6+6+10 jet Elektronikus vezérléssel:

Víz rendszer:

2 db turbó önürítős masszázsfúvóka a talphoz

2-2 db speciális önürítős masszázsfúvóka a derékhoz

6 db mikrofúvóka a hátmasszázshoz

1,500 KW-os, halk járású szivattyú

Levegő rendszer:

10 db levegőfúvóka a kád aljában

700 W-os kompresszor, 200 W fűtéssel

Elektronikus vezérlés:

vízmasszázs indítás

levegő masszázs indítás

szaggatott pulzálás vízmasszázshoz

szinuszos pulzálás levegőmasszázshoz

fokozatszabályozás levegőmasszázshoz

meleg levegős kiszárítás

szárazon futás gátló

 

Hidromasszázs rendszerünket a megadott áron az alábbi gyártók kádjaiba építjük:

 

Ravak

Duravit

Roltechnik

Riho

SaniPro

H2O

M-ACRYL

 

Más kád gyártók kádjaiba való beépítéshez kérjen ajánlatot.

Hidromasszázs rendszert már használatba vett kádba utólag nem építünk.

 

A hidromasszázs kádakat mindig ajánlott előlappal használni. Ennek egyik legfőbb oka, hogy így könnyen szervizelhető a kád az előlap levételével, és nincs szükség bontásra. Másfelől, mert beépítéskor, miközben befalazzák a kádat, többnyire megsértik a csőrendszert, és mire elkészül, meghibásodást idéznek elő. A hidromasszázs kád beüzemelését kizárólag saját szervizeseink végezhetik, ellenkező esetben a garancia (1év) , nem szakszerű üzembe helyezés miatt megszűnik. A beüzemelés tartalmazza a kád behelyezését, magasságának beállítását, szintezését, rögzítését, az előlap felhelyezését és a kád lepróbálását. A beüzemelés során sosem falazunk be kádat!

 

A jótállási igény érvényesítésére az jogosult, aki a készülékkel és annak szabályszerűen kitöltött, a beüzemelést igazoló jótállási jegyével rendelkezik. A garanciális időszak a beüzemelés napjától kezdődik, legkésőbb a vásárlást követő 90.-ik napon.

 

A jótállási igazolást kérjük a későbbiek során is megtartani, mivel minden terméket sorszámozunk. A sorszám rákerül a jótállásra. A sorszám alapján a termék alkatrész listája bármely későbbi időpontban is azonosítható, így a rendszer bármely eleme évek múlva is könnyen után rendelhető.

TSTS

hidro